Luxemburg forum - Registratieovereenkomst

Hoewel we proberen alle berichten die ongepaste, seksueel georiënteerde, misbruikende, hatelijke, lasterende of privacyschendende inhoud bevatten of op welke andere wijze welke wet dan ook overtreden te bewerken of te verwijderen, is het voor ons onmogelijk elk bericht dat op dit discussiebord geplaatst wordt te keuren, hetgeen betekent dat je onderkent dat alle geplaatste berichten de mening en standpunten van de oorspronkelijke auteur vertegenwoordigen en niet noodzakelijkerwijs de standpunten van dit discussiebord. We nemen dan ook geen verantwoordelijkheid en kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor welke geplaatste berichten dan ook. We staan niet in voor noch garanderen de nauwkeurigheid en volledigheid van elk bericht.

Door je te registreren op dit discussiebord gaat je ermee akkoord dat je geen materiaal zult plaatsen dat wetens incorrect, onnauwkeurig, misbruikend, hatelijk, pesterig, seksueel georiënteerd, bedreigend of privacyschendend is of geldende (fatsoens)normen of (auteurs!)wetten en regels kan schenden.

Het negeren van deze regels kan leiden tot de beëindiging van je account, een schorsing van je account of een permanente verbanning van je account op dit discussiebord.

Informatie die je op dit discussiebord invoert zal nooit worden meegedeeld aan een derde partij zonder je volledige toestemming, hoewel het personeel niet aansprakelijk kan worden gesteld voor elke poging tot hacken waarbij je gegevens in gevaar komen.

Lees voordat je doorgaat met registreren de Forum regels -rechtsboven op deze pagina- AANDACHTIG door.
Door verder te gaan met het registratieproces ga je akkoord met de bovenstaande regels en alle andere regels die op dit forum van kracht zijn.